Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sveriges största test av hamburgerbröd – betyg på 19 varianter

Att göra hamburgare hemma är mer populärt än någonsin. Men för bästa resultat behövs ett riktigt gott hamburgerbröd. 

I dag är utbudet i matbutikerna enormt. Bra då att Allt om Mat har testat hela 19 olika varianter - nästan hela utbudet. 

Här är resultatet i Sveriges största test av hamburgerbröd. Bara ett bröd fick full pott. Kolla vad din favorit fick eller så hittar du kanske en ny favorit som du aldrig vågat testa.

Om vi backar ett antal år var hamburgerbröd kanske inte något som fick ta plats i landets matbutiker. Utbudet var ärligt talat skralt. I dag ser det helt annorlunda ut. 

Hamburgare som fenomen har på senare år spridit sig med ljusets hastighet, och statusen har höjts. Vi är mycket mer medvetna och vet vad vi vill ha och förstår både köttets och brödets betydelse. Därför är det kanske inte konstigt att utbudet av hamburgerbröd i dag är enormt. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.