Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/pressbild

Stort test av varmkorv – lågpriskedjan en vinnare

Premium Varmkorven är en älskad klassiker och populär som smidig mat i många olika sammanhang. I den svenska handeln finns det därför en enorm mängd varianter att välja på från en rad olika varumärken.

Allt om Mat har provat åtta sorter och kan konstatera att de skiljer sig åt. Här kan du läsa om vilka som blev testets vinnare och förlorare, vilka korvar som har högst andel kötthalt och vilken klassiker som inte använder svenskt kött. 

Varmkorven är på flera sätt en svensk institution som har sin plats i såväl ishallen som utanför korvkiosken, eller varför inte vid middagsbordet en stressig tisdag i november. Numera är klassikern mycket populär som smidig mat i många svenska hem, vilket också märks i butikerna där det finns en uppsjö av varianter.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.