Stort test av mozzarella – bara en får full pott
Premium Mozzarella är osten som fungerar lika bra i en tomatsallad som på pizzan.
Allt om Mat har testat 12 olika sorter av den italienska osten och hittat en solklar vinnare, som får full pott och hejarop av panelen.
Spana in vilken ost som är allra bäst, och vilka som inte lever upp till förväntningarna, här!
Mozzarella är en populär ost som kan användas i allt från sallader och pastarätter, till topping på pajer och pizzor. Utbudet av mozzarellaost är i dag digert i kyldiskarna i de flesta mataffärer – och det finns även flera ekologiska varianter.
Så ska en perfekt mozzarella vara
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.