Stort test av färsk fylld pasta – här är den överlägsna vinnaren
Färsk fylld pasta som ravioli och tortelloni går snabbt att tillaga och är en riktig vardagsvinnare. Men vilket av alla märken gör egentligen den allra godaste pastan – med fylligast smak och bäst konsistens? Allt om Mat tog sig an utmaningen och testade fylld pasta med spenat- och ricottafyllning. Se här vilken som blev den solklara vinnaren.
Färsk pasta är snabb och smidig vardagsmat som älskas av många. Efter bara några minuter i kokande vatten är den färdig att servera. Av en bra, fylld pasta förväntar vi oss att den ska vara genomkokt efter den tillagningstid som står på förpackningen. Vi önskar att pastadegen ska vara spänstig efter kokningen, det ska finnas lite tuggmotstånd kvar. Färsk pastadeg innehåller ofta ägg och vi vill känna smaken av färska ägg.
Viktigt med smakrik fyllning
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.