Stort test av färsk fylld pasta – här är den överlägsna vinnaren
Premium Färsk fylld pasta som ravioli och tortelloni går snabbt att tillaga och är en riktig vardagsvinnare. Men vilket av alla märken gör egentligen den allra godaste pastan – med fylligast smak och bäst konsistens? Allt om Mat tog sig an utmaningen och testade fylld pasta med spenat- och ricottafyllning. Se här vilken som blev den solklara vinnaren.
Färsk pasta är snabb och smidig vardagsmat som älskas av många. Efter bara några minuter i kokande vatten är den färdig att servera. Av en bra, fylld pasta förväntar vi oss att den ska vara genomkokt efter den tillagningstid som står på förpackningen. Vi önskar att pastadegen ska vara spänstig efter kokningen, det ska finnas lite tuggmotstånd kvar. Färsk pastadeg innehåller ofta ägg och vi vill känna smaken av färska ägg.
Viktigt med smakrik fyllning
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.