Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Stort test av 20 olika smaker chipsdipp – här är vinnarna

Premium Chips och dipp är i dag synonymt med helgmys framför tv:n. Utbudet av de populära pulverpåsarna är numera så stort att det är svårt att överblicka. Alla har sina favoriter och har nog bara smakat ett fåtal av alla varianter som finns i butikshyllorna. 

Allt om Mat har därför valt att testa större delen av utbudet på svenska marknaden. 20 dippmix-smaker från fem olika varumärken. Kolla in testet och hitta en ny favorit - det gjorde flera av testarna i panelen.   

Dippmix, dippsås, chipsdipp eller kort och gott dipp. Kärt barn har många namn, och med tanke på det i dag enorma utbudet av dippsåser i svenska butiker är det lätt att förstå att det är en produkt som blivit en del av den svenska helgen och fredagsmyset i tv-soffan. 

Vi älskar helt enkelt att dippa, framför allt chips. Numera finns det flera olika tillverkare att välja på, och varje varumärke har i sin tur en rad olika smaker. Förmodligen har den vanliga konsumenten inte smakat majoriteten av dessa sorter. För med handen på hjärtat, visst är det ändå så att när du ska välja dipp till helgens chipskväll, så köper du din vanliga favoritpåse med dippmix. På sin höjd har du kanske två eller tre alternativ, för att ibland skapa lite variation i tillvaron. Känns det igen?