Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/Pressbild

”Kaka med riv och karaktär – den charmar hela panelen”

Knapriga och läckra pepparkakor är ett måste till både advent och jul. Men vilka av alla olika sorter som finns i butik är egentligen allra godast? Allt om Mat har testat hela 13 sorter, och det visar sig vara stor skillnad mellan de olika varumärkena. 

Spana in vilka kakor som blev testets stora vinnare – och vilka som panelen inte kommer att köpa igen. 

Det finns inte mycket som ger lika mycket julkänsla som en hederlig pepparkaksfika. Och även fast det är gott att baka sina egna, är det smidigt och ofta uppskattat att köpa en burk och bjuda på till adventsfikat eller julavslutningen. 

Det finns många olika varianter av pepparkakor i butikerna, men vilka som egentligen är allra godast kan vara svårt att veta. Efter Allt om Mat:s test visar det sig att det finns många guldkorn – men samtidigt är det långt ifrån alla som håller måttet. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.