Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Produktbilder / Hermansson & CO / KARIN TÖRNBLOM / IBL / Linus Hallsénius / Discovery+

Så bra är kändisvinerna – se expertens betyg

Leif GW Persson, Leif Mannerström, Pernilla Wahlgren och Brad Pitt. Det är bara några av alla de kändisar som har gett sig in i vinbranschen och nu har sitt eget vin på Systembolaget.

Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell har valt ut och testat 10 kändisviner i olika stil, se hennes omdömen och betyg här!

Den senaste tiden har det blivit väldigt populärt att kändisar testar sina vingar i vinbranschen. Det vimlar av så kallade ”kändisviner” på Systembolagets hyllor, som är av olika kvalitet och kommer i olika färger och prisklasser. 

Allt om Mat:s och Allt om Vin:s Gunilla Hultgren Karell har här testat 10 viner som är signerade personer i offentligheten. Rosé, mousserande, vita och röda viner från bland andra artisten Måns Zelmerlöw och medieprofilerna Hannah Widell och Amanda Schulman. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.