Stort test – bästa frysta bullen inför kanelbullens dag
Premium Färdiga kanelbullar är alltid bra att ha i frysen och perfekt att plocka fram och värma.
De här frysta bullarna äts med fördel nygräddade direkt när de tagits ur ugnen.
Allt om Mat har testat 7 sorter – se vilken som blev testets stora vinnare här!
Det är alltid bra att ha kanelbullar i frysen om man får sötsug på eftermiddagen eller får oväntat besök. Allt om Mat har testat 7 olika sorters frysta kanelbullar, som enkelt värms upp i ugnen, för att se vilken som är den godaste på marknaden.
Det visade sig skilja mycket i fråga om smak, doft och konsistens mellan de olika bullarna. Här kan du spana in vilken sort som tog panelen med storm – samt vilka bullar som lämnade betydligt mer att önska.
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.