Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Stort test – bästa frysta bullen inför kanelbullens dag

Premium Färdiga kanelbullar är alltid bra att ha i frysen och perfekt att plocka fram och värma. 

De här frysta bullarna äts med fördel nygräddade direkt när de tagits ur ugnen. 

Allt om Mat har testat 7 sorter – se vilken som blev testets stora vinnare här!

Det är alltid bra att ha kanelbullar i frysen om man får sötsug på eftermiddagen eller får oväntat besök. Allt om Mat har testat 7 olika sorters frysta kanelbullar, som enkelt värms upp i ugnen, för att se vilken som är den godaste på marknaden. 

Det visade sig skilja mycket i fråga om smak, doft och konsistens mellan de olika bullarna. Här kan du spana in vilken sort som tog panelen med storm – samt vilka bullar som lämnade betydligt mer att önska.