Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Årets testpanel från vänster: Camilla Fürst, Annika Flick, Owe Gustafsson, Maja Dizdarevic, Martin Berntsson och Eva Norman.Årets testpanel från vänster: Camilla Fürst, Annika Flick, Owe Gustafsson, Maja Dizdarevic, Martin Berntsson och Eva Norman.Årets testpanel från vänster: Camilla Fürst, Annika Flick, Owe Gustafsson, Maja Dizdarevic, Martin Berntsson och Eva Norman.
Kräftorna i blindtestet dukade upp på samma tallrikar för bedömning.Kräftorna i blindtestet dukade upp på samma tallrikar för bedömning.Kräftorna i blindtestet dukade upp på samma tallrikar för bedömning.
Alla fyllde i varsitt protokoll med omdöme och betyg.Alla fyllde i varsitt protokoll med omdöme och betyg.Alla fyllde i varsitt protokoll med omdöme och betyg.
1 AV 4
2 AV 4
Årets testpanel från vänster: Camilla Fürst, Annika Flick, Owe Gustafsson, Maja Dizdarevic, Martin Berntsson och Eva Norman.
Foto: MIKAEL FÖRSTER
3 AV 4
Kräftorna i blindtestet dukade upp på samma tallrikar för bedömning.
Foto: MIKAEL FÖRSTER
4 AV 4
Alla fyllde i varsitt protokoll med omdöme och betyg.
Foto: MIKAEL FÖRSTER

Kräfttest 2021 - här är de bästa och sämsta

Premium Årets kräfttest visar att man inte behöver köpa färska dyra svenska kräftor för att det ska smaka bra. 

Vi testade tre färska kräftor och fem frysta i blindtestet. Testpanelen kunde inte peka ut vilka som var färska. 

Ingen av de testade kräftorna fick toppbetyget fem. Men fyra kräftor i testet fick fyra getingar, bara en av toppkräftorna var färska. Panelen var överens om vilken kräfta som smakade sämst. Alla gav den lågt betyg. 

Kräftorna kom från Sverige, Spanien, Turkiet och Egypten. 

Foto: MIKAEL FÖRSTER