Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Wolfgang Kleinschmidt / Wolfgang Kleinschmidt

Här är Sveriges bästa bearnaisesås på burk

Premium Bearnaisesås är en riktig såsklassiker som passar fint när grillsäsongen nu drar i gång. I kyldiskarna finns ett stort utbud av färdiga varianter – men frågan är vilken som är allra bäst. Allt om Mat har testat 12 sorter och hittat två vinnare.

Inget går upp mot en hemvevad bearnaisesås – men ibland är tiden knapp. Då är det också praktiskt att ha en som står redo i kylskåpet när det är dags att tända grillen. I mataffären finns ett brett sortiment av kyld bearnaisesås och det kan vara lite av en djungel att hitta rätt. En kall köpt sås kanske inte riktigt kan tävla med den hemgjorda men flera av de testade såserna får ändå höga betyg.

 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.