Här är den bästa tacosåsen - betyg på 12 olika sorter
Såsig eller för het.
Överdrivet mycket spiskummin eller smaklös.
Allt om Mat har testat 12 sorter med tacosås har hittat både vinnare och ett och annat bottennapp.
Tacos har blivit ett självklart inslag i det svenska köket, en modern klassiker många startar helgen med. Förutom tacoskal och färs av något slag, grönsaker, gräddfil och riven ost är själva såsen a och o för en komplett tacomiddag.
Tacosås består till största del av tomater i någon form - från krossade och skalade till en mindre mängd tomatpuré - och kryddor. Såserna finns i olika styrkor - oftast från mild via medium till het - och utbudet av märken inom segmentet har ökat successivt genom åren. Man kan också välja tacosås med lite större bitar av grönsaker och då kallas den chunky.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.