Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Foto: Shutterstock/Allt om Mat
2 AV 2
Foto: Helén Pe

Här är den bästa rödbetssalladen – stort test

Sötsyrlig rödbetssallad är ett populärt tillbehör på julbordet, och det finns många olika färdiga varianter i butikerna. Allt om Mat har provat sju olika sallader, och det visar sig finnas att en variant utmärker sig extra mycket, och därmed blir testets stora vinnare. 

Se vilka rödbetssallader som föll panelen i smaken, och vilka som de inte skulle köpa igen. 

Rödbetssallad är ett gott tillbehör till köttbullarna eller julskinkan. Och vill man inte göra sin egen så finns det många färdiga varianter att köpa i butik. Men det är inte helt enkelt att veta vilka av alla sorter som är absolut godast. Därför har smakpanelen, som består av medarbetare på Allt om Mat, testat sju färdiga rödbetssallader. Det visar sig finnas en klar vinnare, som panelen gärna adderar som tillbehör på julbordet. 

Viktigt med rätt smakbalans

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.