Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/produktbilder

Experten: Här är bästa bubbelfynden på Systembolaget

Premium Våren är lika med många festliga tillställningar och då passar det bra med ett glas mousserande. Det finns ett stort utbud på Systembolaget – men det är inte alltid helt enkelt att veta vilka flaskor som är godast och vilka som ger mest valuta för pengarna. Här tipsar Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell om bubbel i olika stilar och prisklasser. 

Spana in 10 riktiga bubbelfynd här!

Att bjuda på ett glas bubbel på minglet eller före middagen är ofta uppskattat, men vilka av Systembolagets alla flaskor är egentligen värda att satsa på i vår? 

Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell tipsar här om 10 mousserande viner, som prosecco, cava, crémant och champagne, som har ett bra omdöme och samtidigt ett rimligt pris. Bubbel i olika prisklasser och stilar som har det där lilla extra och garanterat kommer sätta guldkant på dina vår- och sommarfester. 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.