Bästa matjessillen till midsommar – stort test
Matjessill är en del av det svenska sommarköket och självklar klassiker på midsommarbordet.
Allt om Mat-redaktionen har testat burkar från hela 9 olika varumärken. Kolla vad panelen tyckte om din favorit, kanske är det dags att byta till en ny sort i år
Här är årets bästa och sämsta matjessill.
Så här testade vi:
Vi köpte matjessill i bitar i butiker i Stockholm och Kalmar. Smak, doft, utseende och konsistens bedömdes av redaktionen på Allt om Mat. Provning en var blind.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.