Bästa hamburgaren att lägga på grillen i sommar
Premium Hamburgare är enkel snabbmat som gillas av både stor och liten, särskilt nu i grilltider. Och utbudet av frysta hamburgare är stort. Allt om Mat har testat 9 olika sorter och hittat en vinnare. Men om ursprunget på köttet är viktigt för dig kanske den inte blir ditt förstahandsval. Se här!
Frysta, råa hamburgare av nötfärs är bekvämt att ha i frysen och lägga i stekpannan eller på grillen. Inför sommarens grillkalas testar vi nio varianter som vi först har stekt i neutral rapsolja. En grupp ur redaktionen samlas i provköket på Allt om Mat och bedömer de nystekta burgarnas utseende, doft, smak och konsistens.
Den burgare som har den högsta kötthalten; hela 99,7 procent, är testest vinnare. Resten är salt och peppar. Det är samma ingredienser som i hemlagade burgare. Flera i panelen tycker också att den smakar hemlagat. De är gjorda av nötkött av ko-rasen Black Angus som kommer från Irland.
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.