Bäst i test – här är godaste brödet till din hamburgare
Vi har testat 6 olika sorters hamburgerbröd. Det visade sig att surdeg i bakningen är ett vinnande koncept i striden om det godaste hamburgerbrödet. Två testfavoriter blev det - tack vare saftig konsistens, neutral smak och en svag syrlighet. Se betyg och omdöme här!
Pågen färska hamburgerbröd med surdeg, 416 g, 8 st
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.