Bäst i test – här är den godaste falukorven
Ugnsbakad, som gratäng, med makaroner eller som bas i korv stroganoff – eller varför inte skivad som pålägg på mackan?
Falukorv är räddaren i nöden för många barnfamiljer.
Allt om Mat:s panel har testat och betygsatt tio olika sorters falukorv. Se här vilka korvar som faller testpanelen i smaken, och vilka som lämnar betydligt mer att önska.
Falukorv är en riktig favorit när det kommer till vardagsmiddagar, och det finns mängder av rätter att laga med den älskade klassikern. Men vilken av alla falukorvar som är allra godast kan vara klurigt att veta.
Allt om Mat:s testpanel har därför testat 10 olika korvar från populära märken. Somliga av korvarna levde upp till provsmakarnas förväntningar – och två sorter blev testets stora vinnare. Andra korvar och hade trist konsistens och klen smak – och gick därför inte alls hem hos panelen.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.