Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Falukorv – en middagsfavorit för många barnfamiljer.Falukorv – en middagsfavorit för många barnfamiljer.Falukorv – en middagsfavorit för många barnfamiljer.
1 AV 2
2 AV 2
Falukorv – en middagsfavorit för många barnfamiljer.
Foto: SHUTTERSTOCK

Bäst i test – här är den godaste falukorven

Premium Ugnsbakad, som gratäng, med makaroner eller som bas i korv stroganoff – eller varför inte skivad som pålägg på mackan? 

Falukorv är räddaren i nöden för många barnfamiljer. 

Allt om Mat:s panel har testat och betygsatt tio olika sorters falukorv. Se här vilka korvar som faller testpanelen i smaken, och vilka som lämnar betydligt mer att önska. 

Falukorv är en riktig favorit när det kommer till vardagsmiddagar, och det finns mängder av rätter att laga med den älskade klassikern. Men vilken av alla falukorvar som är allra godast kan vara klurigt att veta. 

Allt om Mat:s testpanel har därför testat 10 olika korvar från populära märken. Somliga av korvarna levde upp till provsmakarnas förväntningar – och två sorter blev testets stora vinnare. Andra korvar och hade trist konsistens och klen smak – och gick därför inte alls hem hos panelen.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.