Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tareq Taylor efter succéåret: ”Jag förstår att folk kommer att tröttna på mig”

Premium Just nu syns han i en ny säsong av SVT-succén ”Trädgårdstider”. Bakom sig lämnar kocken Tareq Taylor ett produktivt år där han både suttit som julvärd, vunnit priser och släppt en ny kokbok. Allt om Mat har pratat med den folkkära tv-profilen om ödmjukhet, om kärleken till att laga mat och om att matlagningen har fått allt mindre fokus.

– Jag förstår att folk kommer att tröttna på mig, man orkar bara se mig till en viss gräns, säger Tareq Taylor.

Tareq Taylor tyckte redan som liten att köket var en spännande plats att gå till. Det var där hans intresse för mat fick utrymme att växa och det är fortfarande där som han känner sig som mest trygg. 

Han började sin karriär i olika restaurangkök men har under åren klivit fram i rampljuset. I dag är han en folkkär tv-profil som synts i program som ”Go’kväll”, ”Kockarnas kamp” och ”Trädgårdstider”. Under höstens Kristallengala vann han också pris som ”bästa tv-personlighet”, ytterligare ett bevis på att han är omtyckt av svenska folket.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.