Stort test: Här är den bästa sprödbakade fisken
Att ha ett paket färdigpanerad fisk i frysen är perfekt när du behöver svänga ihop en snabb middag. Men vilka av alla sorter levererar egentligen bäst? Allt om Mat har testat åtta olika varianter av sprödbakad fisk, och det visar sig finnas både guldkorn och bottennapp.
Spana in vilken fisk som blev panelens stora favorit, och vilka som inte levde upp till förväntningarna här!
Sprödbakad fisk är en smart middagslösning att ha i frysen. De panerade fiskbitarna är lite större än fiskpinnar och känns lite mer exklusiva.
Frasig panering och saftig fisk
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.