Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Stor spaning: Här är sommarens största grilltrender

Fläskkarré, hamburgare, majskolvar och andra klassiker i all ära – men ibland kan det vara roligt att byta ut några av favoriterna och tänka nytt när en ny grillsäsong nu drar i gång. Vi har pratat med fyra grillfantaster och kockar om vad de ser för trender till säsongen 2022. 

Spana in deras trendspaning och låt dig inspireras inför sommarens alla grillkvällar här!

Äntligen är grillsäsongen i gång på riktigt och det är dags att börja fundera på vad man ska lägga på grillen under alla härliga grillkvällar som sommaren har att erbjuda.  Det kan vara lätt att hamna i gamla vanliga hjulspår – och när man väl står där i mataffären är det ofta som inspirationen tryter. Så vad ska man egentligen satsa på att grilla i år?

Vi har pratat med tre grillfantaster om vad de spår kommer vara de allra hetaste trenderna under grillsäsongen 2022. Spana in deras trendspaning här!

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.