Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Stor guide: Här är bästa matstoppen på väg till fjällen

Sportlovstider och på väg i bil till fjälls? Vill du undvika slabbig vägkrogsmat finns räddningen bara ett par minuter från motorvägen. Här är tips på 10 riktiga guldkorn som erbjuder allt från hembakt fika och vedugnspizza till gårdsdelikatesser att köpa med till resmålet.
Spana in hela listan över bästa restaurangerna och kaféerna på väg upp till Fjällen här!

När man packar bilen och åker norrut är det lätt att av gammal vana hamna på vägkrogar och kedjor som man stannat på förr – men som kanske inte har den mest spännande maten på menyn. Men det finns också ett stort utbud av restauranger och kaféer som erbjuder fantastiskt mathantverk i mysig miljö längst motorvägarna, som är väl värda ett stopp. Här har vi listat 9 riktiga guldkorn för dig som älskar god mat med det där lilla extra. Kika in listan här och hitta dina nya favoriter inför årets fjällresa! 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.