Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Nicole Pepper “Nikki”

StikkiNikki öppnar vegansk glassbar

Glass-säsongen är snart här, och nu öppnar den populära glasskedjan StikkiNikki en helt vegansk glassbar på söder i Stockholm.

Följ oss på Facebook för fler vegetariska tips & recept:

Allt om Mat Vego ❤️

- Det finns en otroligt hög efterfrågan på vår veganska glass. Och vi har känt av den i flera år. Det är inte bara veganer som äter vår glass. Det finns massor av människor i Sverige som exempelvis är laktosintoleranta, säger grundaren Nicole Pepper “Nikki”.

Vilka smaker kommer att finnas?

- Vi kommer att servera våra populäraste vegan-glassar; Choklad, Cashew Vanilla, Kokos, Jordnötschoklad Chip och naturligtvis sorbet.

Vilken är den populäraste vegan-glassen just nu?

- Definitivt choklad. Alla älskar det, vegan eller inte!

Vad består era vegan-glasser av?

Vi har inte en särskild bas som vi använder. I stället utvecklar vi recept efter nyckelkomponenten, så chokladglassen är chokladbaserad, cashew är cashewbaserad och så vidare.

- Vi kommer också att experimentera med olika baser, så som havre, kokos och ärtprotein. För att se vad våra kunder gillar och inte gillar.

- Vi använder inte soja i vår gelato.

StikkiNikki öppnar sin veganska glassbar den 31 mars, på Mariatorget i Stockholm.

Vår populäraste glass är definitivt choklad. Alla älskar det, vegan eller inte, säger grundaren Nicole Pepper “Nikki”. Foto: Nicole Pepper

Följ oss på Facebook för fler vegetariska tips & recept:

Allt om Mat Vego ❤️

Kryssa med Allt om mat 22-23 april 2018

Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration. På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av ÅRETS KOCK JOHAN BACKÉUS.

Klicka här för mer information och biljett.