Sticky buns - recept på härligt lyxiga bullar med extra allt
Bullar extra allt! Ja, sticky buns bakade i långpanna eller i en form är klassiska bullar som toppas med en massa gott. Baka sticky buns med smält vit choklad, kardemummabullar med pekannötter eller varför inte en toscabulle med hallon.
Klassiska kanelbullar och kardemummabullar är mångas favoriter när det kommer till fika. Här har receptmakarna Åsa Swanberg och Elisabeth Johansson tagit bullbaket ett steg längre, lite mer the american way, med bullar extra allt. Och det slutar inte där - sticky, som betyder klibbigt eller kladdigt, innebär att bullarna blir lite extra lyxiga då bullen får sällskap av allt från bär och nötter till choklad. Varför inte testa något recept redan i helgen?
Sticky kardemummabullar
Sticky buns med vit choklad
Blåbärsbullar i en form
Brioche med tosca
Det är inte bara bullar som kan lyxas till, även matbröd, munkar och långpannekakor kan få ett lyft när de strösslas av lite extra godsaker. Eller vad sägs om french toast med kanelswirl och munkar med sirapshonung?!
Sticky french toast med kanel
Sticky doughnuts
Kaka i långpanna med färskostfyllning och fudgekolasås
Läs också:
8 recept på drömgoda kanelbullar
Konditorns bästa tips - så lyckas du med dina kanelbullar