Spritexperten: Här är påskens bästa snapsar
En snaps till sillen och andra godsaker är en svensk klassiker, och många tycker det är trevligt att ställa fram på bordet såväl till jul och påsk som till midsommar. Allt om Vin:s och Allt om Mat:s dryckesexpert Andreas Grube tipsar här om fem favoriter som passar utmärkt till påskbuffén.
En liten nubbe till påskens läckerheter är det många som uppskattar. Men vad passar bäst till sillen, eller till köttet, och vilken är den mest klockrena allround-snapsen? Andreas Grube tipsa om några favoriter här nedan.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.