Sofia Woods knep: Udda ingrediensen som lyfter dina bakverk
Kokboksförfattaren och sociala medier-profilen Sofia Wood når dagligen ut till mängder av personer med sina inspirerande matbilder och recept. Här delar hon med sig av den hemliga och i sammanhanget lite udda ingrediensen som tar din bakning till nästa nivå. Dessutom ger hon sina bästa tips för hur du enkelt lyckas med hemgjord pasta – utan pastamaskin.
Spana in den populära matprofilens smarta köksknep här!
Du har säkert sett henne laga mat i tv, läst någon av hennes böcker eller lockats av hennes mat- och bakbilder i sociala medier. Norrköpingsbaserade mat- och bakprofilen och kokboksförfattaren Sofia Wood har fler än 100 tusen följare på Instagram, och når dagligen ut till en stor skara människor med sina matbilder och recept.
”Det är en myt att det skulle vara krångligt”
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.