Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Smarriga muffins till mellisMuffins med bladspenat och solrosfrön Foto: Ulrika PousetteSmarriga muffins till mellisPublicerad: 23 aug 2010, kl 10:30Uppdaterad: 28 jun 2021, kl 16:40Pizzabullar eller matiga muffins är bra att ha på lut i frysen.Allt om Matred@aom.bonnier.seSalami- och fetaostmuffinsReceptMuffins med bladspenat och solrosfrönReceptLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test PremiumÄppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MINLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar PremiumPanelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MIN Laga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bortPremium Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ettFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.