Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Gustav Gräll / Allt om Mat / Shutterstock

Så spår amerikanska experten hamburgarens framtid

Att hamburgare av olika slag varit en extremt stor trend de senaste åren är det nog få som missat. Men hur ser egentligen framtiden ut för den älskade snabbmatsrätten? Tv-profilen och kokboksförfattaren George Motz är en av av världens mest kända burgarprofiler, han spår att hypen kommer att hålla i sig – men att nya trender, metoder och stilar kommer att dominera framtidens hamburgerscen.  

Kolla in burgarexpertens stora trendspaning här!

Hamburgare är en av världens mest kända och populära rätter. De senaste åren har burgaren – som tidigare var mest känd som något man snabbt slängde i sig på en vägkrog – blivit ett vanligt inslag även på mer lyxiga restaurangers menyer.  I dag finns också mängder av rena hamburgerrestauranger, som jobbar med råvaror av allra högsta kvalitet för att kunna servera så goda burgare som bara möjligt. 

Burgaren har fått konkurrens 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.