Så lyckas du med pizzan – på grill och i vedugn
Bröderna Christian och Johannes Stålhammar driver en pizzeria hemma i trädgården. Här delar de med sig av sina allra bästa tips och smarta knep – om allt från jäsning, och val av tomatsås, till gräddning och toppings. Dessutom delar de med sig av några av de vanligaste fallgroparna, som du bör undvika för bästa resultat.
Ta del av pizzaexperternas smarta knep, som gör dig till ett pizzaproffs i sommar, här!
Att baka pizza är som en egen konstform, och det är mycket som ska klaffa för ett ultimat resultat. Det finns många faktorer som är viktiga när det kommer till pizzabak – där allt från valet av mjöl, ugnstemperaturer och jästider spelar in.
Bröderna Christian och Johannes Stålhammar driver en pizzeria hemma i trädgården, och det är riktiga proffs när det kommer till pizzabakning. I klippet delar de med sig av sina bästa pizzaknep – men också vanligaste fallgroparna som man helst bör undvika för att lyckas. Exempelvis får du veta varför pizzan inte ska ligga för länge på spaden – och hur man gör den allra godaste tomatsåsen.
Läs mer:
Stjärnkocken Mathias Dahlgrens sommarmåsten