Så gör du sommarens godaste förrätt i burk - en given succé!
Sugen på något lättlagat, fräscht och festligt att bjuda på till sommarfesten? Då ska du testa den här fantastiskt goda förrätten i burk. Klart på 10 minuter!
Att servera smårätter och desserter i burk har blivit allt mer populärt och vi förstår absolut varför. Det är ett enkelt sätt att göra en rätt lite extra festlig och det är fint att ställa fram glasburkar med färggrant innehåll framför middagsgästerna.
Det är också enkelt att ”bygga” en förrätt i en mindre glassburk. I lager på lager fyller man en burk med härligt innehåll i olika färger, konsistens och smak.
Och en av sommarens godaste förrätter gör vi så klart i burk. Här nedan hittar du recept på en fräsch entré med smak av dill, citron och färskostkräm som toppas med räkor. Och för att få in lite sötsalt tuggmotstånd och extra fräschör fylls burken också med smörstekta kavringskrutonger och tärnad gurka. Mums!
Här hittar du receptet:
Läs också: