Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så fungerar Pinterest

Pinterest är som en digital anslagstavla - ett av de snabbast växande sociala medierna. Pinterest har på kort tid blivit populärt i matvärlden, inte minst bland matbloggare. Så här fungerar Pinterest.

Vad är Pinterest?

Pinterest är ett socialt forum som kan liknas vid en anslagstavla där du kan pinna - nåla fast - bilder på sådant du gillar. Du kan även dela vidare genom att repinna, kommentera och gilla andras bilder. Du kan skapa pinboards - anslagstavlor med inspiration: recept, dukning, bakning ...

Bli medlem i Pinterest?

För tillfället måste du anmäla dig till en väntelista för att få ett konto, eller få en inbjudan från någon som redan använder Pinterest. Det tar inte lång tid att bli godkänd när du anmäler dig.

Så fungerar Pinterest

När du registrerat dig är det bara att sätta igång och pinna sådant du gillar. Skapa olika ”boards” där du pinnar bilder. Lätt som en plätt. Lägg till en Pin it-knapp i bokmärkesfältet för att snabbt kunna pinna grejer som du hittar på nätet, var du än befinner dig. Du kan även pinna dina favoritvideos på YouTube och Vimeo.

Följ andra på Pinterest

Du kan följa andra användare på Pinterest. Hitta dina favoritmatbloggare, mattidningar och receptsajter.

Här hittar du Allt om Mat på Pinterest