Riktigt bra rom för dig som också älskar whisky
Gillar du whisky men tycker rom är lite för sött? Här tipsar Allt om Vins expert Andreas Grube om fyra prima val i klassen – som både är torra och kryddiga nog att passa en whiskyälskares gom. Njut dem som de är, on the rocks eller som ingredienser i klassiska cocktails.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.