Proffskockens ovanliga men geniala grilltips du inte vill vara utan
Kocken Jessie Sommarström kan det mesta man behöver veta om att grilla. Här delar hon med sig av 9 tips som hjälper dig att lyckas med grillandet - från val av kol till temperaturer och tillbehör.
Spelar det någon roll vilket kol man väljer till grillen? Ja, absolut, om du frågar proffskocken Jessie Sommarström. Här nedan får du veta varför och hur du lär dig grilla som ett riktigt proffs.
Grillad olja
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.