Proffskockarnas bästa vardagsrecept
De är som vi: Serverar blodpudding eller pasta när det kör ihop sig. Äter ibland vid tv:n eller framför paddan.
Men skillnaderna mellan oss vanliga vardagsmatlagare och proffskockarna är att de kan genvägarna och planerar smart för att underlätta i veckorna.
Här bjuder Lisa Lemke, Tom Sjöstedt och Tove Nilsson på sina familjefavoriter.
Först ut av tre är kokboksförfattaren och matstylisten Tove Nilsson som delar med sig av sina bästa vardagsknep.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.