Populära tv-kockens udda men geniala knep i köket
Vill du fixa vassa knivar på ett ögonblick, få reda på varför du ska mixa limefrukten i mikron och lära dig tillaga perfekt stuvade makaroner?
Då ska du ta del av stjärnkocken och tv-profilen Erik Videgårds supersmarta köksknep!
Erik Videgård, känd från bland annat ”Nyhetsmorgon” i TV4, är en av Sveriges mest välkända matprofiler med extra förkärlek för det asiatiska köket. Här får du 6 tips från proffskocken.
Slipa knivar enkelt - mot en tallrik
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.