Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare Foto: Petter Bäcklund

Populära tv-kocken: ”Använd inte frysta grönsaker”

Populära tv-kocken Jennie Walldén har stenkoll på stora delar av det asiatiska köket. Dessutom vet hon när du bör låta bli frysta grönsaker, vilket misstag som är vanligt när du tillagar klassiska rätten, och hur en riktigt bra italiensk risotto lagas. Här delar hon med sig av sina bästa och smarta köksknep.

Colette van Luik

Tv-kocken, krögaren och ”Sveriges Mästerkock”-vinnaren Jennie Walldén är oerhört populär och tillhör i dag en av Sveriges mer kända matprofiler. Här delar hon med sig av några riktigt bra proffsknep i köket.

Handla asiatiska livsmedelsbutiker

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill