Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögareJennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögareJennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare Foto: Petter Bäcklund

Populära tv-kocken: ”Använd inte frysta grönsaker”

Premium Populära tv-kocken Jennie Walldén har stenkoll på stora delar av det asiatiska köket. Dessutom vet hon när du bör låta bli frysta grönsaker, vilket misstag som är vanligt när du tillagar klassiska rätten, och hur en riktigt bra italiensk risotto lagas. Här delar hon med sig av sina bästa och smarta köksknep.

Tv-kocken, krögaren och ”Sveriges Mästerkock”-vinnaren Jennie Walldén är oerhört populär och tillhör i dag en av Sveriges mer kända matprofiler. Här delar hon med sig av några riktigt bra proffsknep i köket.

Handla asiatiska livsmedelsbutiker

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.