Pizzaproffsets bästa tips när du bakar pizza hemma
Premium Går det att göra supergod pizza hemma? Absolut, menar Oskar Montano, som skrivit en personlig bok om konsten att baka pizza i hemmaugn. Här är Oskars tips på hur du lyckas med pizzan.
Allt om Mat pratade med bokaktuelle pizzabagaren Oskar Montano, från 800 Grader i Stockholm, för att få tips om hur man bakar den perfekta pizzan hemma. Ta del av proffsets bästa pizzaknep här och också Oskars lista på sina favoritpizzaställen i världen!
Din pizzapassion, när kom den – och hur?
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.