Pizzaproffsets bästa tips när du bakar pizza hemma
Går det att göra supergod pizza hemma? Absolut, menar Oskar Montano, som skrivit en personlig bok om konsten att baka pizza i hemmaugn. Här är Oskars tips på hur du lyckas med pizzan.
Allt om Mat pratade med bokaktuelle pizzabagaren Oskar Montano, från 800 Grader i Stockholm, för att få tips om hur man bakar den perfekta pizzan hemma. Ta del av proffsets bästa pizzaknep här och också Oskars lista på sina favoritpizzaställen i världen!
Din pizzapassion, när kom den – och hur?
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.