Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pizzaproffsets bästa tips när du bakar pizza hemma

Går det att göra supergod pizza hemma? Absolut, menar Oskar Montano, som skrivit en personlig bok om konsten att baka pizza i hemmaugn. Här är Oskars tips på hur du lyckas med pizzan.

Allt om Mat pratade med bokaktuelle pizzabagaren Oskar Montano, från 800 Grader i Stockholm, för att få tips om hur man bakar den perfekta pizzan hemma. Ta del av proffsets bästa pizzaknep här och också Oskars lista på sina favoritpizzaställen i världen!

Din pizzapassion, när kom den – och hur?

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.