Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Panering ger det rätta krispetPanerad schnitzel Basque Foto: Per Magnus PerssonPanering ger det rätta krispetPublicerad: 27 apr 2010, kl 09:55Uppdaterad: 28 jun 2021, kl 16:41Lyxa till vardagsmaten med en läckert frasig yta. Här är sex tips.Allt om Matred@aom.bonnier.seSesamlaxReceptStekt strömming med dillsmör, rårörda lingon och pressgurkaReceptPanerad schnitzel BasqueReceptDillstekt fisk med citronbönorReceptCurry- och morotspanerad kyckling med indisk blomkålReceptPankopanerad strömmingReceptVeckomeny vecka 39 – goda rätter för hela familjen Artiklar Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör självPanelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test PremiumVeckomeny vecka 39 – goda rätter för hela familjen Artiklar Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör självPremiumPanelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test Veckomeny vecka 39 – goda rätter för hela familjen Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör självPremium Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv”Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.