Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Panering ger det rätta krispetPanerad schnitzel Basque Foto: Per Magnus PerssonPanering ger det rätta krispetPublicerad: 27 apr 2010, kl 09:55Lyxa till vardagsmaten med en läckert frasig yta. Här är sex tips.Allt om Matred@aom.bonnier.seSesamlaxReceptStekt strömming med dillsmör, rårörda lingon och pressgurkaReceptPanerad schnitzel BasqueReceptDillstekt fisk med citronbönorReceptCurry- och morotspanerad kyckling med indisk blomkålReceptPankopanerad strömmingRecept Trerätters på 1 timme med fisk, bea och snöägg Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Sangria - recept10MIN Här är bästa ölen till grillat – experternas 15 favoriter Artiklar Trerätters på 1 timme med fisk, bea och snöägg Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Sangria - recept10MIN Här är bästa ölen till grillat – experternas 15 favoriter Artiklar Trerätters på 1 timme med fisk, bea och snöägg12 härliga recept till studentbuffénSangria - receptHär är bästa ölen till grillat – experternas 15 favoriterFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.