Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Oxfilé på fem sättOxfilé med rödvinssky och timjanskum Foto: Lars PaulssonOxfilé på fem sättPublicerad: 16 okt 2009, kl 14:15Här är fem kompletta festmiddagar med lyxig oxfiléAllt om Matred@aom.bonnier.seUgnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmörReceptGrillad tournedos med getosttarte och BarberasåsReceptPeppartäckt oxfilé med paksoiRecept 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tipsIngefärsshot - recept på shot du enkelt gör självBuffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta”Har en väldigt god smak av jordgubbar”