Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Santa Maria

Goda nyheter i butik till fredagsmyset - tacos, läsk och godis

Fredagstacos och tortillas! Har du tröttnat lite på att alltid servera likadana bröd, chips och såser till helgens tacomiddag finns en mängd nyheter att ta en närmare titt på. Passa också på att lyxa till ditt bubbelvatten med nya smaker. Här hittar du några nyheter att testa till fredagsmaten!

Mayo, salsa och sauce från El Taco Truck 

Foto: El Taco Truck

Det finns så många fler tillbehör än tacosås. Varför inte testa en limemajonnäs, ostsås eller en het salsa. El Taco Trucks utbud innehåller förutom såser och toppings även tortillabröd, knapriga tostadas och tortillamix.

Färggranna tortillabröd och heta majschips från Santa Maria

Foto: Santa Maria

Santa Maria lanserar färgglada tortillabröd med smak och färg av både rödbetor och morötter. Majschips med smak av chili och kryddmix till enchilada är exempel på några andra nyheter att testa till tacomiddagen.

Sätt ny smak på bubbelvattnet

Foto: Produktbilder

För dig som brukar bubbla ditt vatten själv så kanske det passar att Soda Stream nu lanserar Bubly Drops i fyra smaker.

Lite vuxnare smaker till både kolsyrat vatten och drinkar hittar du hos Aarke. Yuzu Basil och Wild Strawberry blir nya smakförstärkare till bordsvatten och drinkar.

Mixa mocktails till vuxna middagsgäster

Foto: Nigab

Shake it, en drinkmix i flaska, som är gjord av naturliga ingredienser, finns i sju olika smaker, gime, grenadine, mango, strawberry, blue Curacao, suger cane och coffee. Här kan du briljera och mixa drinkar, med eller utan alkohol, som fördrink eller efter middagen.

Mango Nojito

2,5 cl SHAKE-IT MIXER Mango

1 cl limejuice

4 cl äppeljuice

2 stycken myntakvistar

Bubbelvatten

Instruktioner:

1. Häll 2,5 cl SHAKE-IT MIXER Mango, 1 cl färsk limejuice och 4 cl äppeljuice i ett highballglas.

2. Addera 2 myntakvistar i glaset och fyll med is.

3. Rör om och toppa med bubbelvatten.

4. Garnera med en skiva lime och en myntakvist.

Lakritspolly och nya bilar i godisskålen

Foto: Fazer

Vad stoppar du helst i godispåsen? Kanske lakritslimosiner från Ahlgrens bilar, kola med chokladsmak eller en Dizzy Skalle med bubbelgumsmak? Kanske blir någon av höstens nyheter från CandyKing din nya godisfavorit. Och redan nu kan vi ladda för halloween då bland annat dessa läskiga nyheter landar på godishyllan - pepprade döskallar, blodiga ögon, och vampyrtänder.

Foto: CandyKing

Glassigt avslut på fredagsmyset

Foto: SIA Glass

Avsluta tacomiddagen med en skål glass - kanske toppad med choklad- eller kolasås, hackade nötter och strössel. SIA Glass utökar nu sitt sortiment med vanilj- och chokladglass utan tillsatt socker.