Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Trerättersmeny till nyårsafton - med oxfilé som huvudrätt

Servera oxfilé till nyår! Hel oxfilé passar perfekt på nyårsafton då det känns lite extra lyxigt. Här bjuder vi på en trerättersmeny till nyår med Toast Skagen, oxfilé och chokladfondant. 

Innan förrätten, välkomna gärna nyårsgästerna med en god fördrink!

Förrätt till nyår

 Klicka här eller på bilden för recept. 

Toast Skagen med löjrom och smörstekt bröd är klassikernas klassiker. Och precis så här ska en god skagenröra göras. För fler lyxiga förrätter som passar en nyårsafton – klicka här!

Dryck: En god champagne!

Huvudrätt till nyår – oxfilé

 Klicka här eller på bilden för recept.

Oxfilé på nyårsmenyn kan inte bli fel! I detta recept på oxfilé med rödvinssky, puré på gulbeta, jordärtskocka och smörfräst svamp hålls kryddorna tillbaka så att smaken på de fina råvarorna kommer fram.

Efterrätt till nyår

 Klicka här eller på bilden för recept.

Vem älskar inte en riktigt god chokladfondant?! Här hittar du tre varianter – som alla är beroendeframkallande goda!

Gott nytt år! 

Fler recept på oxfilé till nyårsmenyn: