Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya hälsosamma mellanmål och snacks

I början av det nya året är vi många som försöker ändra gamla vanor, ofta kopplade till kosten. Här tipsar vi om nyheter i butikshyllan som kan lindra godissuget och ge mer energi.

Sött och salt i ny bar

Barebells lanserar en ny läcker proteinbar, White salty peanut, med salta jordnötter som omsluts av karamellsås och vit krämig choklad. Den innehåller 20 g protein och är ett bra tillskott efter träningen. Den innehåller inget tillsatt socker.

Fruktiga nyheter från Smiling

Smilings torkad frukt- sortiment får nu tillskott av flera smakrika nyheter, alla med pigg och färgglad design. Produkterna är Fairtrade-märkta och innehåller bara 100 % råvara. Nyheterna är fruktkuber med banan och kokos, fruktstång med ananas och fruktbollar med ananas, mango och lime. De kommer även med två bitar med smak av hallonpaj och äppelpaj samt nötblandningar.

Frisk dryck från Clean

Clean drink startar det nya året med en ny smak: äpple och päron. Drycken är berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein samt vitaminer och mineraler. Energidrycken är vegansk. NHL-hockeyspelarna Elias Lindholm och Jacob Markström frontar kampanjen.

– När några av världens bästa hockeyspelare väljer att signa med ett svenskt dryckesbolag som omsätter lika mycket som dom tjänar individuellt varje år, då vet man att signeringen handlar om något annat än pengar. Vi är enormt glada och stolta över att lyckas knyta till oss idrottsmän av den här kalibern och att dom vill vara en del av Clean drink, säger Hugo Rosas, grundare av Clean drink i ett pressmeddelande.

Snacks och mellanmål

Fem nya snacks och mellanmål från Garant har sett ljuset. bestående av fikonbollar och torkad frukt. Produkterna innehåller inget tillsatt socker. Nyheterna är kakaodadlar, lakritsdadlar, fikonbollar samt ekologiska torkade dadlar och ekologiska naturella kokoschips.

Försmak av sommaren

NOCCO startar det nya året med en ny smak på sin funktionsdryck – Sunny Soda med smak av söt persika och syrliga hallon. Drycken är berikad med BCAA (3000 mg), 180 mg koffein, vitaminer och är sockerfri och vegansk.