Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Nazuk Turdieva, vinnare av Sveriges Mästerkock 2023, gästar Ameliastudion
2 AV 2
Foto: Eva Hildén/Nazuk Turdieva

Nazuk Turdieva är ny bloggare på Allt om Mat

Vinnaren av Sveriges Mästerkock 2023 heter Nazuk Turdieva – och nu börjar hon blogga på Allt om Mat. I hennes blogg kommer du kunna hitta härliga recept och mängder av härlig inspiration. 

– Tanken med denna blogg är att jag ska ta med er in i min matvärld, skriver Nazuk Turdieva i sin nya blogg. 

Nu kommer du kunna få recept och köksknep från en riktig mästerkock, när årets ”Sveriges Mästerkock”-vinnare blir ny bloggare på Allt om Mat.  

Recept, matinspiration och resor

Här kommer man som läsare hitta mängder av spännande recept med inspiration från världens alla hörn. 

– Här kommer jag lägga upp recept och tips på mat jag gillar och lagar. Ibland kommer det även dyka upp rörliga klipp i form utav videos där jag pratar och lagar mat och någon gång kanske ni får följa med på mina resor och se hur många restauranger jag lyckas trycka in på en och samma dag. Så med andra ord är det MAT som kommer vara i fokus på denna blogg och jag hoppas kunna inspirera er, skriver Nazuk Turdieva på sin nya blogg. 

Nazuk Turdieva tog hem vinsten i 2023-års upplaga av ”Sveriges Mästerkock” på TV4. Nu börjar hon blogga på Alltommat.seNazuk Turdieva tog hem vinsten i 2023-års upplaga av ”Sveriges Mästerkock” på TV4. Nu börjar hon blogga på Alltommat.seNazuk Turdieva tog hem vinsten i 2023-års upplaga av ”Sveriges Mästerkock” på TV4. Nu börjar hon blogga på Alltommat.se
Nazuk Turdieva tog hem vinsten i 2023-års upplaga av ”Sveriges Mästerkock” på TV4. Nu börjar hon blogga på Alltommat.se Foto: TV4

Du har precis vunnit Sveriges Mästerkock. Vad är din plan framåt?

– Nu har jag vågat ta klivet och sagt upp mig från mitt vanliga jobb. Är det någon gång jag ska göra det så är det nu, säger hon. Jag vill verkligen testa allt man kan testa inom mat, säger hon. 

 

Nazuk Turdieva

Ålder: 29 år

Bor: Boden

Aktuell: som vinnare av TV4:s ”Sveriges Mästerkock”

Här hittar du Nazuk Turdievas blogg!