Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Lätt att göra festmat på kycklingKycklingfiléer med bön- och rucolapasta Foto: Wolfgang KleinschmidtLätt att göra festmat på kycklingPublicerad: 14 maj 2010, kl 12:22Uppdaterad: 28 jun 2021, kl 16:41Med några små knep och nya ingredienser blir kycklingfiléen en riktig festmåltid.Allt om Matred@aom.bonnier.seKycklingfiléer med zucchinipastaReceptRicotta- och spenatfyllda kycklingfiléerReceptKycklingfiléer med citrussåsReceptKycklingfiléer med bön- och rucolapastaReceptGrillad kycklingfilé med citron och lagerbladReceptLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test PremiumÄppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MINLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar PremiumPanelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MIN Laga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bortPremium Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ettFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.