Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Lätt att göra festmat på kycklingKycklingfiléer med bön- och rucolapasta Foto: Wolfgang KleinschmidtLätt att göra festmat på kycklingPublicerad: 14 maj 2010, kl 12:22Med några små knep och nya ingredienser blir kycklingfiléen en riktig festmåltid.Allt om Matred@aom.bonnier.seKycklingfiléer med zucchinipastaReceptRicotta- och spenatfyllda kycklingfiléerReceptKycklingfiléer med citrussåsReceptKycklingfiléer med bön- och rucolapastaReceptGrillad kycklingfilé med citron och lagerbladRecept Baka i långpanna - recept på 12 mjuka och goda kakor Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Sangria - recept10MIN Bästa hamburgaren att lägga på grillen i sommar Test Baka i långpanna - recept på 12 mjuka och goda kakor Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Sangria - recept10MIN Bästa hamburgaren att lägga på grillen i sommar Test Baka i långpanna - recept på 12 mjuka och goda kakor12 härliga recept till studentbuffénSangria - receptBästa hamburgaren att lägga på grillen i sommar Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.