Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Laga vilt på enkla sättLaga vilt på enkla sättPublicerad: 16 sep 2010, kl 12:01Uppdaterad: 28 jun 2021, kl 17:02Viltskav och älgfärs är magert, smakrikt och snabblagat kött. Prova!Allt om Matred@aom.bonnier.seRenskavspytt med chili- och lingonsåsReceptKebab med renskavReceptTrerättersmeny med pinsa och lamm - klart på 1 timme Artiklar Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Artiklar Tommy Myllymäki: ”Livet är så mycket mer än bara arbete” Artiklar Här är höstens bästa boxviner – 10 kanonfynd Artiklar PremiumTrerättersmeny med pinsa och lamm - klart på 1 timme Artiklar Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Artiklar Tommy Myllymäki: ”Livet är så mycket mer än bara arbete” Artiklar PremiumHär är höstens bästa boxviner – 10 kanonfynd Artiklar Trerättersmeny med pinsa och lamm - klart på 1 timme Äppelbullar - 8 ljuvliga recept på bullar med äpple Tommy Myllymäki: ”Livet är så mycket mer än bara arbete”Premium Här är höstens bästa boxviner – 10 kanonfyndFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.