Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krustader med rökt renkött, äpple och pepparrotsvisp

Det rökta renköttet blir lysande med äpple och pepparrot.

Ingredienser:

24 krustader

200 g rökt renkött

1 äpple

1 msk farinsocker

1 tub pepparrotsvisp

Gör så här:

Strimla renköttet fint. 

Skala och kärna ur äpplet. 

Skär det i små tärningar och stek dem med farinsockret tills sockret smält. 

Blanda samman äpple och kött med pepparrotsvispen. 

Fyll krustaderna och skatta er lyckliga.

Recept: Frederik Zäll

Hitta fler recept på AlltOmMat.se.

I kockens glas: A Amarone (12343)

I kockens öra: Tommy Körberg – Stad i ljus