Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Krämigt gott efter matenVaniljpanna cotta med kanel och äppelkompott Foto: Holger EdströmKrämigt gott efter matenPublicerad: 21 okt 2009, kl 14:45Pannacotta är en vacker dessert att bjuda på i små portionsglas. Här är fem recept.Allt om Matred@aom.bonnier.seGräddfilspannacotta med hallongelé och kaksmulorReceptKolapannacotta med inkokta päron i cognacReceptVaniljpannacotta med kanel och äppelkompottRecept 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tipsIngefärsshot - recept på shot du enkelt gör självBuffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta”Har en väldigt god smak av jordgubbar”